Televiestinnän kokonaisratkaisut

DigiCenter Oy on vuonna 1986 perustettu televiestinnän perheyritys. Palvelumme keskittyvät täysin yritystuotteisiin, jotka vastaavat nykyaikaisen viestintäteknologian vaatimuksiin tänään ja tulevaisuudessa. Asiakaskohtaisesti räätälöidyt, skaalautuvat ratkaisut ja laaja päätelaitevalikoima tuovat kustannustehokkuutta ja joustavuutta televiestintään. Palveluoperaattorina DigiCenter tarjoaa edulliset puheluhinnat kaikkiin suuntiin.

Ota yhteyttä »

Telepalveluja vuodesta 1986. Omat asentajat, luotettavat toimitukset ja ylläpito.


Mobiili

Mobiilipalvelulla toimit kuin pöytäpuhelimilla. Helposti käytettävä selain tuo sinulle pöytäpuhelimen ominaisuudet matkapuhelimeesi. Pöytäpuhelimen ominaisuudet saadaan kaikkiin älypuhelimiin.

Toimisto

Toimipaikalla voit käyttää periaatteessa mitä päätettä tahansa hyödyntäen samaa selainta kuin matkapuhelimesi. Sinulla voi olla: pöytäpuhelin, PC-puhelin, tabletti, dect, softat ‒ tai vaikkapa nämä kaikki samalla numerolla.

Palvelualusta

Palvelualustalla yhdistät Mobiilin ja Toimiston samalla käyttöliittymällä. Näin toteutamme haluamasi ratkaisun, kustannustehokkaasti. Sinun ei tarvitse huolehtia erikseen liikkumisesi tiedottamisesta. Palvelualusta hakee tiedon automaattisesti kalenteristasi! Puhelut seuraavat sinua juuri niin kuin haluat ja silti käyttäminen on helppoa.


Palvelemme sinua

Ratkaisuja ja palveluitamme koskevissa asioissa yritysmyynti@digicenter.fi.
Huoltoa ja ylläpitoa koskevissa asioissa huolto@digicenter.fi.
Tavoitat meidät luonnollisesti myös puhelimitse 019-427 9000.
Saat yhteyden myös myyntiin ja huoltoon tämän palautesivun kautta.